marți, 13 aprilie 2010

Continuare






Ce faci? De ce nu mi`ai raspuns ieri la telefon??
Ce? Eram obligata cumva??? Nu mai suntem impreuna ai uitat? Eram copilul prost de 16 ani care avea pareri impartite despre tot
Ne`am despartit de o saptamana? Ai si uitat de mine?
Nu ma lua in brate, haide, pastreaza distanta, nici nu vreau sa te mai vad, imi provoci scarba, daca mananc si ma gandesc la tine, brusc imi piere pofta de mancare...
Pai asta inseamna ca ma mai iubesti...
NU!! Imi provoci scarba..intelegi?
Ti`am zis sa nu te atingi de mine..ce e greu de inteles...
Mirosi toata a tigari si bautura..ce dracu ai facut??
M`am imbatat si am fumat ce era sa fac?
Deci ma mai iubesti, u bei doar cand esti suparata pe mine si doat bautura te calmeaza
Da, si am baut ca sa te uit..si mi`a mers bine pana acum 10 minute cand ai aparut la usa, am fumat 2 pachete de tigari..stii ca ma lasasem de fumat? acum m`am apucat iar..nici macar nu m`ai iubit, ti ai batut joc si ma minteai asa frumos, cat de proasta eram ca te credeam...si stii, o sa fumez si mai mult...pentru ca vreau sa dispar in fumu asta...sa dispar o data cu el...te rog, cum mi`ai trantit usa acum o saptamana, tranteste`o si acum..ai promis ca dispari..
Nu mai fuma atat te rog, uite ce fum e aici, o sa ti se faca rau, ai mancat ceva?
Fumez poate dispari tu daca la mine nu merge treaba...n`am mancat..n auzi ca mi piere pofta de mancare cand ma gandesc la tine?
Atunci mananca cand nu te gandesti la mine..
Nu exista, fiecare zi, fiecare ora, fiecare minut, secunda...da`le dracu de zile, nu mai vreau..vreau sa ma pierd de toata lumea, dc nu sunt si eu ca fumu` asta...chiar trebuie sa ma gandesc mereu la tine?
Deci, ma iubesti?? Imi pare rau ca am crezut ca te pot inlocui..Adica, n`am crezut, nu eram sigur, da ma simteam prost ca n`am ajuns la timp cand trebuia si credeam ca o sa te desparti tu de mine...stii tu, orgoliul meu prost
Tu esti prost..nu orgoliul tau...Prostule!!!
Bine, jigneste`ma cat vrei, ai toate motivele, ti am spus cuvinte urate..si tu mie, dar imi cer eu iertare
Eu nu`mi cer pentru mine si nici pentru tine...pentru ca m`am pornit pe asta, vreau sa te uit si stiu ca reusesc, pot mai mult decat tine, am 17 ani, sunt o mucoasa, dar sunt mai curajoasa si gandesc mai bine..stii, mi`e somn..n ai vrea mai bine sa ma lasi sa ma culc?
N`am mai dormit de 2 zile si acum ca te`am vazut ca te`ai intors la mine si ai fi in stare sa te milogesti pana te`as ierta...m`a luat somnu...Ce? Nu stiai? asa se intampla de obicei, dupa ce un baiat paraseste o fata..se intoarce la ea cu coada intre picioare? Nu mereu, dar eu am fost una dintre norocoase...si asa ce bine ma simt acum, nici nu mai vreau fumu asta, ma las de fumat, ia tu sticla asta de vodka, poate te ajuta pe tine de data asta, la mine a mers putin..si acum m ai ajutat ca ai venit...nici nu te iubesc stii?cred ca ramasese intiparit in mintea mea..era tradarea ta..m`am simtit tradata k m ai inlocuit...haide pleaca! stii unde e usa nu?
Sau ca sa nu zici ca sunt rea...uite cum facem..eu ma duc sa ma culc..si tu daca vrei stai pe canapea si bea, vorbeste cu televizoru, fumeaza`mi tigarile, asculta muzica ce ma linistea pe mine acum ceva vreme..
Nu`mi vine sa cred ce zici! Nu te cred! Ma minti!
Oare?? daca te iubeam aveam atata curaj sa ti zic toate astea? Sa te dau afara pe usa? Nu ca nu cred...sunt convinsa! Mi`ai zis adio ultima oara..dc nu te`ai tinut de cuvant? Nici nu vreau sa ma mai suni, sterge numaru meu si tot ce tine de mine..Adio Andrei!
Bine Eva, cum vrei..te las azi ca esti nervoasa si beata, nu`ti zic adio, dar la revedere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate