luni, 22 noiembrie 2010

??


M`am adunat
M`am imprastiat
Iar revenire
Iar cadere
...
De caderi nervoase n`am mai avut parte..am fost cel putin linistita si am invatat singura sa mi pastrez controlul..
De fapt de la prea multe crize d`astea ciudate de nervi am tot simtit ca o iau razna si ma tot simteam prost ingrijorata pentru chestii mici si banale.
Poate ca paranoia din mintea mea isi facea din ce in ce mai mult loc iar partea normala din mine abia daca mai avea loc sa iasa la suprafata.
De fapt, toate crizele astea nici macar din cauza mea n`au fost, vina mea era ca nu`mi pastram controlul si ma atacam prea repede.
A trebuit sa ma matur de pe jos ca sa mi revin..cu putin praf ce`i drept dar se sterge.
De multe ori nici macar nu mi place sa mi las la vedere sentimentele .
Alteori, dau prea repede afara si explodez fara sa ma intereseze pe cine ranesc. Recunosc, regert apoi si nici macar scuze nu prea stiu sa`mi cer.Ceva din mine lasa prea mult sa iasa la suprafata ce nu trebuie.
Alte dati, nu fac decat sa stau posomorata in pat sa ma gandesc la ale mele dar sa reusesc sa bag un zambet stupid pe fata doar doar sa nu i ingrijorez pe ceilalti.
Apoi ma gandesc ca sunt doar colerica si enervanta si`mi spun "Gata, data viitoare ma abtin, tac din gura"...asta pana la urmatorii nervi care tipa sa iasa din mine.
Si in restul momentelor ramase...rad...rad cu pofta...si rad pentru ca am motive..si daca nu am imi fac...trebuie doar sa ma uit mai atent in jur si gasesc eu ceva. Daca am chef rad si a proasta, doar ca nu e nevoie atata timp cat exista ironie.
dar...undeva in mine stiu ca exista mai frumos si mai mereu cu ganduri pasnice..din pacate nu mi permit sa le las afara ...asa ca ma adaptez situatiilor si nici macar nu mai mi`e greu.

Doar ca am nevoie sa ma inteleg chiar si eu...si apoi am pretentia ca cei din jurul meu sa ma inteleaga..si cum?? daca nici macar eu nu pot.

7 comentarii:

  1. " Priveste in jur si nu interpreta, constientizeaza prezenta tacuta a tuturor lucrurilor si accepta insusirile acestora.

    In concluzie : Ar trebui sa ne acordam permisiunea de a simti toate sentimentele care apar, in loc sa le judecam ca rele sau sa spunem ca nu ar trebui sa le avem. Este in regula sa ai resentimente, sa fii furios, enervat, capricios sau oricum altfel. Daca nu, ajungem sa ne reprimam sentimentele, ajungem la conflict interior sau la negare. Totul are voie sa existe ca atare… " >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos, ai curajul sa-ti asterni toate gandurile, daca as face si eu asta ar zice lumea ca sunt nebunaaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. poate si despre mine gandesc la fel...dar nici macar nu conteaza atata timp cat eu ma simt bine scriind ce simt

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate