luni, 9 ianuarie 2012

Mamico!!


Si s`a mai dus un an mami...
Si ai mai crescut un an...si stiu ca tu zici mereu ca se vede dar eu te vad in fiecare zi si esti la fel de frumoasa si amuzanta...uneori, cand ai chef chiar ma faci sa rad cu lacrimi...nu stiu cum a trecut inca un an pentru tine, chiar daca te`am vazut mereu si chiar daca te vedeam ca zambesti nu stiam ce e si in sufletul tau...si mai stiu ca eu nu sunt chiar fiica perfecta dar mai stiu ca nu te`am mai suparat (asa rau) incat sa stam certate zile intregi..si mai stiu ca te am simtit prietena mea si ca am putut sa`ti povestesc niste lucruri la care nu ma gandeam ca o sa ti spun tie vreodata..mai stiu si ca esti bagacioasa si nu ma deranjeaza...deloc:))
Ce sa ti mai spun ca stiu??? Ca ti iubesti fetele mai mult ca orice pe lumea asta? Ne`ai demonstrat`o de prea multe ori ca sa nu stim asta..si noi te iubim la fel si intr`o zi o sa vezi asta si prin fapte (cum s`ar zice : "am iubit mai mult cu vorba decat cu fapta")...stiu ca ai incredere in noi si intr`o zi "o sa le dati peste nas la toti si o sa le aratati ce puteti!!".
Acum sunt sigura ca urmatorul lucru pe care`l asteptam cu atata nerabdare e sa vina Ana acasa si sa nu ne mai dezlipim de ea...ai vazut ce repede trece timpul? Parca acum o saptamana isi facea bagajele si parca acum doua zile eram stresate si nu ne venea sa credem ca a venit si ziua cand pleaca...si totusi, au trecut 10 luni...si daca timpul se tot scurge atat de repede si noi nu realizam inseamna ca si eu sunt cat mai aproape de visul meu...te intrebi vreodata daca ma sperie??o zic acum..ma sperie:)) pe tine? cresc fara sa vreau si chiar daca ma vezi mai mereu in halat si`n botosei nu ma opresc nici macar o zi sa nu ma gandesc la asta...
Iti spun aici cat de mult te iubesc pentru ca mi`e mai usor sa scriu decat sa ti zic in fata...ma intimidezi..si stim  toate trei chiar ca esti o femeie puternica si orgolioasa, frumoasa si desteapta...Te iubim!!!

La multi ani!!!

P.S : ti am pus melodia asta cu un motiv anume si promit ca e secretul nostru si ramane doar intre noi:))

5 comentarii:

  1. mama ar trebui sa fie prietena noastra cea mai buna:)

    RăspundețiȘtergere
  2. si nu toate au parte de acest privilegiu..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos! La multi ani Tanti mami lui Oandiii! Sa fii sanatoasa si fericita! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. ce draguuuuuuuuu:X LA MULTI ANI MAMI UANDIIIIIIIII!! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. @ C.L.M : multumeeeeeesc:X:X si voi la fel:*:*

    @ Izuh : termina te ba cu dragu:)))mersi>:D<:*:*:*

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate