miercuri, 13 aprilie 2011

Bariere

Pana sa trec la starea asta care o tot am de prea mult timp...chestia cu fluturasii si zambetul stupid pana la urechi eram total contra acestor sentimente...ma panicam daca simteam ceva in plus, ma concentram si mi tocam creierii sa NU cumva sa se intample asa ceva...."Nu fii si tu fraiera ca altele, tu arata ca ai ceva in plus, orgoliu si o personalitate mai puternica decat au alte persoane, nu fii bleaga sa te indragostesti, ti am zis ca trebuie sa ti pui barierele astea mereu, nu vrei sa sufere nimeni la urma..nici TU nici altcineva. Asculta`ma pe mine, e bine cum zic eu!!" Cam asta imi ziceam de fiecare data cand aparea cineva in viata mea sau cel putin avea tendinta sa se bage in sufletul meu. Si am reusesit...pana nu s a mai putut. Pana nici mintea mea, nici orgoliul n au mai facut fata. Pana am busit toate barierele puse si m`am indragostit. Si exact asa s`a intamplat, m`am indragostit, mi`a intrat in suflet, am ranit persoane. Dar am lovit pe oricine a incercat sa ni se impuna doar sa nu ne lovim si noi. Am facut`o dintr`un mod egoist si strict pentru noi. Pana sa recunoastem amandoi toate sentimentele astea ne`a luat ceva timp. Nu eram singura cu orgoliu. De fapt el avea un orgoliu mai mare ca al meu. El musamaliza totul cu grija sa nu arate si altceva decat prietenie. Ma baga in dubii uneori si nici nu stiam sa reactionez la cuvintele sau faptele lui. Uneori dadeam doar un raspuns pozitiv si ma intorceam cu spatele.El nici macar nu era persoana care sa stea legat de cineva, vroia multa distractie...si eu chiar pe el l`am gasit deci de atunci imi dadusem seama cat de bine ma pricep sa`i aleg. Dar ce mai conta, mai aveam mai putin de o luna si "ne expira contractul", fiecare se intorcea la viata lui, poate ne mai vedeam la o cafea, poate la o tigara si tot asa, sentimentele ne erau strict interzise. Cam prea tarziu pentru mine dupa ce sparsesem orice bariera. Dar stateam pe loc. Nu ridicam niciun deget, nu faceam nicio miscare sa arat ca eu am cedat si ca de fapt sunt o fraiera fara limite. Eram impreuna, dar separati. Aveam tipul de relatie perfecta pentru un baiat, nu stia nimeni despre noi desi prea multi isi dadusera seama. Eram obisnuiti sa negam tot la orice fel de intrebare, sa zambim si sa ne ciufulim prieteneste.
[...]
Doar ca ce credeam eu ca e, simpla relatie fara prea multe complicatii s`a dovedit a fi mai mult...si s`a transformat de la primul "Te iubesc" din 14 august 2009, cu prea multa tacere din partea mea si prea multe cuvinte si argumente din partea lui. Si incredibil, el a avut curajul sa spuna ce are pe suflet si sa ma convinga ca totul e adevarat. Se declara indragostit dar " sa stii ca de fapt sunt un iubit prost, nu stiu sa ma comport, daia vroiam sa fie totul asa, pentru ca o data ce devine totul serios se strica, vor aparea certuri si multe altele."
 Cu toate ca tu te consideri un "iubit prost" uite ca am ajuns sa ne sarbatorim inca o luna a noastra. Inca o luna de care sa fiu mandra. Si cu toate complicatiile de la inceput s`a ajuns sa ne fie bine in ziua de azi. N`a fost simplu dar nici n`as fi vrut sa fie, n`as fi vrut sa am relatia monotona despre care multi vorbesc.

Sarbatorim azi pentru ca pe 13 iulie am fost la mare impreuna si de acolo a inceput totul intr`un fel sau altul. Fara regrete si cu multe emotii.

8 comentarii:

  1. ohhhh:X. ce frumos! 8->..fluturasii aia si barierele astea, stiu despre ce vorbesti :-<

    RăspundețiȘtergere
  2. Awww:) Ce draguta e povestea taaa:) MA bucur pentru tine>:D< La multi ani impreuna:X Multi multi multi:X

    RăspundețiȘtergere
  3. LA CAT MAI MULTE ANIVERSARI IMPREUNA:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Izuh : gracias:x doar fluturasi am acum:x si dupa atata timp:)):X de bariere nu mai avem nevoie

    @ C.L.M : multumesc multumesc:x sper si eu

    @ fatacareaduceploaia : chiar iti multumesc, sper sa avem cat mai multe

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate