duminică, 20 martie 2011

Wake up!



Prima zi ca una din zilele normale.
Si pentru a incepe cum ar fi trebuit sa termin o sa scriu : "Nici macar nu mai exista 2 aprilie, exista doar 28 martie."
Toate lucrurile decurg normal, niciun pic de agitatie desi a mai ramas o saptamana, nimeni nu se framanta, sau cel putin nu vor sa arate, nimeni n`are curajul sa deschida subiectul ci vorbesc doar lucruri esentiale. Ieri au iesit doar cateva cuvinte...cuvinte de genul : "Ba, peste o saptamana pleci..." dupa care a urmat un "Da ba!" cu juma de glas si fiecare si a vazut de treaba ei. Parca e prea normal, parca nici nu se intampla desi vad un troler imens in sufragerie, haine peste haine, acte si acte si acte. Din nou parca prea normal desi asteptam o altfel de perioada. Discutiile emotionante si dragute erau doar pe net. Aici nimeni n`are curajul sa vorbeasca. Liniste. Si de la prea multa liniste o sa rabufnim cand n`o sa trebuiasca. Nu cer drama, cer curaj..
Si ca sa fiu in ton cu voi...doamnele mele (mami si An`) baga`ti`va mintile`n cap ca peste o saptamana incepe si nici nu se va termina.

5 comentarii:

Persoane interesate