marți, 29 martie 2011

eAN`



Si DA BA, azi s`a intamplat. A plecat. Dar m`am resemnat...si doar pentru simplul fapt ca ne`a anuntat cat de vis e acolo...ceva de genul : "Am murit si am ajuns in Rai!:D"...asta a fost inceputul mesajului care mi`a adus zambetul pana la urechi. Daca pana acum cateva zile ma gandeam "Ba..si cu cine cacat o sa mai rad cum faceam cand venea An` acasa? Cui o sa fumez tigarile cand n`o sa am? Cu cine o sa ma cert pe calculator cand vine acasa si nu are laptop`ul la ea? Si cui o sa mai fur hainele;;)??" acum ma gandesc si citez din nou: "Ba a plecat la mai rau??NU!!!atunci de ce dracu plangem?" (mami).
Desi recunosc ca am trecut toate printr`un stres intens...intens zic...doar ce ne am trezit toate dimineata si eram una mai stresata decat cealalta..si eram toate 3 la cafea..si bagam tigari in noi ca disperatele...si din nou stres...si panica...si aproape ca nici nu ne dadeam seama ca trebuie sa ne pregatim de plecare dar citez din nou : "Nu vreau sa ma pregatesc, vreau sa stau aici sa fumez pana maine" (An`). Si daca eu a trebuit sa plec cu 30 de minute mai devreme si ii dadeam mesaje ca si cum ea s`ar fi intors cu noi acasa, apoi dupa 2 minute realizam: "Ba, baga`ti mintile`n cap...ea nu mai vine acasa, va`ntoarceti fara ea" si ma apuca panica..si stiam ca abia atunci cand o sa plece cu adevarat de langa noi atunci va fi cel mai greu. Si a fost greu. Si a fost si mai greu cand ne`am intors acasa. Prea liniste. Si incercam sa nu ma mai gandesc...doar sa nu ma apuce plansul iar...acum am o stare mult prea dubioasa. Dar e bine...e bine cu o limita. E bine daca ma gandesc ca ea e bine.Si ea sigur e bine. Deci...e bine totul acum nu?
Asa ca...Draga Ean te asteptam acasa (stiu ca abia ai plecat si ca mai dureaza ceva...dar abia astept ziua cand o sa ne revedem) sau in "cel mai rau" caz, sa ne astepti tu pe noi in Dubai.:))))
SI DA, o sa tin minte melodia asta special pentru ziua in care o sa te intorci acasa:X>:D<

3 comentarii:

  1. Lasa ca o sa se intoarcaaa!>:D< Dar in locul tau as pleca eu la ea:))
    :D

    RăspundețiȘtergere
  2. hehehe.. lasa ca a plecat acolo unde pe viitor o sa faca in asa fel incat sa-i fie bine si fericita alaturi de cei dragi :P !

    RăspundețiȘtergere
  3. @ C.L.M : asa ma gandeam si eu:))))

    @ Emiiiii : dupa ce ne a povestit cum e acolo nici nu sunt sigura ca mai vrea acasa:)))oricum e prea repede sa tragem concluzii:d ea se decide ce vrea sa faca in cont acolo:D noi o asteptam oricand aici.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate