luni, 28 februarie 2011

Pentru tine mau!!:))

Ma pierd printre randuri citite
In discutii scurte si amuzante
E devreme sa vorbesc despre asta dar o luna voi vorbi numai DESPRE ASTA.
Vorbesc de ea. Persoana despre care am vorbit cel mai putin si merita mult.
Ana. [ ce nume simplu :)) ]
Pe vremea cand ma pricepeam cel mai bine la dezamagiri era si ea pusa undeva in lista mea gresita. De cate ori aveam "norocul" sa dezamagesc pe cineva drag era si ea in fruntea listei.
Ideea mea, greseala mea.
14 ani - 18 ani
Varstele noastre cand An` si`a luat "zborul" si a plecat de acasa. Nici nu insemna foarte mult atunci, nu aveam nici macar relatia minunata sa regret ca pleaca, nici nu realizam ca pleaca, de fapt erau vreo 60 de km departare, 40 de min distanta, venea in fiecare week`end acasa...dar usor usor relatia noastra incepuse sa fie stransa. Povesti, glume, certuri si impacari, erau ale noastre. Ne legau.
Acum mai avem o luna. O luna inseamna nimic.
Si abia azi, am realizat ce inseamna viitorul, oricat de greu este incercam sa realizam si partile bune si sa glumim pe tema asta.
Cu griji, cu sufletul la gura, vrem sa traim si ziua de maine si de maine incolo sa stim tot ce va fi.
In cativa ani ne`am recuperat toata partea de copilarie in care ne certam zilnic, in care ma cara dupa ea desi nu avea o mare placere sa fiu plimbata dupa ea. Adolescenta ei vs copilaria mea. Da:))o incurcam:))



Daca as fi fost pusa sa vorbesc acum cativa despre probabil as fi spus "E Ana, sora mea mai mare cu 4 ani, prima persoana care a aflaut de pirce`ul meu din limba si nu m`a parat desi aveam doar 14 ani. E Ana, o sora mai mare de treaba dar de care nu ma simt in totalitate legata"

Acum pot spune: " Da, e Ana, sora mea de care sunt mandra si cea care de cateva ori mi`a bagat mintile in cap, cea pe care de la o vreme o asteptam acasa, persoana care nu trebuia sa ma mai care dupa ea, ieseam impreuna ca surori si prietene, cea de care ma simt legata si ii pot povesti orice. Care ma face sa rad si ma cearta cand e cazul. Cea de la care am invatat replici amuzante. Cea despre care pot povesti multe lucruri cu mandrie."

Plecare ei la cativa km departare ne`a apropiat. Dar plecarea ei la mii de km departare ne va intrista terbil si ne va apropia si mai mult. Nu va mai vedea la fel ca acum cum voi evolua.

"Iti promit tie ca va fi in bine."

12 comentarii:

  1. ce n-as da sa am si eu o sora mai mare...:|

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi`a luat ceva timp sa mi dau seama cat de minunat e...si acum cand am creat ceva intre noi....va fi mai greu de la distanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu as vrea un frate sau o sora mai mare :(

    RăspundețiȘtergere
  4. si un prieten foarte bun iti poate fi frate, trebuie doar sa stie sa se comporte ca unul...si eu imi doream frate chiar daca am o sora...si persoanele de care ma atasam ii consideram "frati" chiar daca in timp ne`am dezlipit...si in plus, nu intotdeauna e neaparat sa`ti iubesti sora/fratele asa cum o fac eu...sunt cazuri si cazuri iar eu sunt doar norocoasa in acest "domeniu".

    RăspundețiȘtergere
  5. As vrea si eu sa am o sora sau macar un frate. Mai ales pt ca stiu cum e sa ai una, dar nu o mai am :|

    RăspundețiȘtergere
  6. au!!!:| imi pare rau pentru orice s`ar fi intamplat:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca e frumos sa ai o sora sau un frate mai mare, eu am mai mica si e foarte aglomeranta. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. sa stii ca e atata timp cat ne intelegem bine:D:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Detest distanta!X( desi totul se intampla cu un motiv! Frumos sa ai o sora, caci eu n-am si ma amagesc cateodata cu unele prietene pe care le consider surori... si...

    Oricum frumoasa postarea:X Frumos:X

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc:X
    n`am avut pe cineva apropiat la distanta decat cand aveam 11 ani, dar cu ea o sa fie mai greu:(

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumoase cuvinte! Si stai linistita, cum ai zis si tu.. o sa fie bine! :D Dar unde pleaca?

    RăspundețiȘtergere
  12. o sa fie bine dupa ce o sa ne obisnuim cu plecarea ei...cel putin eu..si pleaca in dubai:(la mama naibii

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate