duminică, 6 februarie 2011

Becoming insane

 am citit
am citit
am citit. Bleah!!!
M`am plictisit sa citesc ideile si povestile unei minti bolnave (ma bag in varful listei). Nici macar nu reprezentau ceva. Petru o minte bolnava nu reprezinta nimeni nimic. Sunt cateva idei fixe si atat. Mare, plaja, soare, vin,vodka, tigara, curva, stres, uit, vreau, iert, mori, sunt prost, esti proasta, am gresit, du`te dracu nu te mai iert, am uitat din nou, vreau sa iubesc, vreau sa mor...numai cuvinte d`astea complicate pentru complexitatea unei scrieri ratate si doar pentru a primi cateva laude....cu detalii tot mai proaste. Te imbolnavesti si tu de paranoia si alte cacaturi cand citesti asa ceva. Iti sug creierul unele cuvinte si ramai prost cateva zile si te gandesti ce cacat a vrut sa insemne fraza "esti curva, dar eu sunt proasta..." -deci mai bine curva decat proasta??sau mai bine proasta decat curva??


"Il iubeam pe vecinu` de la etaju 4. Ma chema aproape in fiecare zi la el..doar sa ne satsifacem poftele, gen el vroia sex eu vroiam tigari si cafea. Dupa cum spuneam eu il si iubeam ceva mai mult...de fapt, eram cam disperata dupa el dar de ce sa nu profit de tigarile lui si de cafea(si nu, nu ma "vindeam" pentru tigari)...e bine, cafea aveam si eu acasa dar mi`era lene sa`mi fac..ridicam receptorul de la interfon si sunam in disperare...cateodata nici nu`mi raspundea..cred ca n`avea chef de mine sau era cu iubita lui acolo...ah, scuze, am uitat sa va spun...avea iubita...o proasta infecta ..nici nu stiu ce vedea la ea...mi`e greu sa cred ca`l facea fericit...ma rog, ea neimportanta...eu totul, eu egoista...deci m`am suparat intr`o zi ca nu mi`a raspuns la interfon si am urcat..pretext: vreau o tigara, desi aveam tigarile pe masa...am urcat 4 etaje in cea mai mare viteza, nerabdatoare sa`i mai vad proasta si sa mai fac un pic misto de ea...ii place mult sa`mi povesteasca despre el ce mult o iubeste, cata incredere are`n el, ce prostii mai fac ei, cat de mult rad impreuna...aberatii d`astea..tipice indragostitelor...whatever, ajung in fata usii dupa ce am urcat scarile in doua secunde, tin sa precizez ca urcam cu atata viteza ca pe la etaju` 3 am alunecat si am cazut cu 4 trepte mai jos..bine ca nu era nimeni pe scara..m`am ales cu o vanataie...da` nu`i nimic...am ajuns in fata usii...m`am aranjat bine si am batut de 2 ori in usa...sa stie ca sunt eu...usor se deschide usa...era ingrozit de tupeul meu..am intrat in casa de parca eram la mine si am inceput sa vorbesc tare si sa rad... si`a belit ochii la mine si mi a facut semn sa tac din gura...aaaaaaaaa deci esti cu ea....ma descalt de papuceii mei cu puf roz si ma duc in dormitor... Eh si am fugit cu o proasta energie inapoi  la bucatarie am luat ibricu am dat drumu la foc...el se uita la mine cel mai urat si l vedeam cum clocotea de nervi..a da? te uiti urat..."hai sa va povestesc ceva misto!! am un amant, e bine, nici macar n`am prieten ca sa zic ca am amant...dar el nu mi e prieten sau iubit deci e amantul meu...nu pot sa va zic cum il cheama dar intr`o zi o sa aflati de el...e un super baiat, sta aproape de mine...si ne intalnim de cate ori vrem...nici macar nu ne certam dintr`un motiv anume, n`avem cum..el e de acord cu mine, eu sunt de acord cu el", hahaha, ce ma amuzam cand vedeam pe fata ei zambetu ala fericit ca sunt cu cineva...deci era geloasa pe vecina draguta de la parter...ce bleaga, chiar i l`am furat doar ca inca nu stie...si el, pe el il vedeam cum se inrosise tot si statea cu un bat in c*r, apoi urmeaza replica lui " Stii, eu si iubita trebuie sa facem ceva pentru ca plecam o saptamana de acasa si avem o lista de facut cu ce trebuie sa cumparam.........."

si s`a terminat povestea.
De fapt asta se intampla sa scriu intr`o zi..nu stiu ce zi...de mult...cred!M`am gandit sa o scot acum la suprafata pentru ca am 5972356723854325432473489362 de postari nefinalizate, ma plictisesc groaznic desi la ora asta ar trebui sa dorm cu spume. (alta idee nefinalizata)
Cred ca eram intr`o plictiseala care mi absorbea toate cuvintele si ideile stupide.
M`am gandit sa o postez asa..nefinalizata!Da, dupa mult timp
Mi`e cam lene de fapt sa scriu in continuare si trebuie sa recunosc ca nici macar idei nu mai am..v`am lasat in suspans!!:)) Ma` bad! 
Si acum dupa ce am recitit inceputul imi dau seama din nou ca e o prostie...dar ghiciti ce..imi place prostia asta:)) Nu este la adresa nimanui.
Doar eu..eu si idei tampite..eu si ziua in care ma plictisesc.
Eu si cu mine. Noi doua.
Dar cred ca asa se intampla cand bei o cafea la o ora tarzie.
Asta e partea gresita din mine. 

5 comentarii:

  1. amuzant... spusa asa intr-un ritm alert, idei dragute :)) chiar mi-a furat un zambet :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma enerveaza, da chiar o face, ce ? cum ce cum scri, mereu mi-am dorit sa pot face asta lafel si nu am stiut, sau nu am vrut , sau nu am vrut sa stiu .. .nush ceva de aici, alege-tzi.

    Am vrut sa ma trezesc in boxeri sa ma plimb pana la bucatarie sa imi fac un dolce coffe sa ma scarpin la bile sa deskid macbook-u uitat aprins de seara si sa ma puc sa scriu , sa scriu cu nepasare si nesimtire, s totusi sa fiu apreciat pentru ce scriu, nimeni sa nu-si dea seama ca toata nebunia din randurile mele vine dupa 2 pahare de wisky de aseara.

    Ciudat ma si bucur, k eshti tu si makr asta faci bine, da asta, doar , atat...tot nu intelegi, da restu scartzaie la tine , inclusiv sa iti lasi unghiile sa creasca...mda suna ciudat alti nu au timp sa le taie, tu nu ai timp sa le lasi sa creasca...fiecare e special conteaza sa poti sa vezi asta.

    Pacat k iti dai singura cu picioaru la mine , da corect, iti dai cu picioru la mine, dar nu conteaza poate o sa scriu in boxeri dupa 2 pahare de wisky si lumea o sa fie interesata ce scriu eu, poate tu vrei sa ma ajuti si o faci in felul tau...cine shtie ce vrei tu sa faci, pt moment tu eshti poeta neitneleasa deci ink te privesc de jos si ashtept sa vad ce vrei tu defapt sa faci, roger and out,
    Lexu,
    I. Lexu

    RăspundețiȘtergere
  3. si abia astept sa torni doua pahare de whiksy pe gat si sa scrii si tu:X

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate