luni, 17 mai 2010

Hepi Barzdei diar IUBI!!!!




Yap yap. Ti`am zis ca la asta nu o sa te astepti si asa incerc sa te surprind macar putin.
As putea sa incep cu vesnicul « la multi ani, tot ce iti doresti sa fii fericit bla bla bla » da replicile astea nu`s genul meu.
Asa ca , eu iti doresc fericire, normal (inevitabil) dar alaturi de mine :>
Tone de bani (ca si asta trebuie) dar sa i cheltui alaturi de mine :))
Ah da, iar nu te asteptai la asta.
Bah jur, in seara cand ne`am facut scrisoricile aveam asa inspiratie si chiar acum nu stiu ce sa scriu.
Probabil m`am emotionat.
Dar iti zic si aici aceleasi lucruri :
Incepem ?:)) esti pregatit ???
Nu ca nu ai stii, dar iti reamintesc plus ca o sa adaug lucruri noi :>

1. stii ca te iubesc si as face totul pentru tine (orice, absolut orice) si ca ma bucur atat de mult ca te`am intalnit, maxim...si ma bucur ca n`a fost nimic acum 2 ani intre noi pentru ca probabil n`am fi ajuns aici astazi.
2. ma bucur si ca m`a lasat ) stii tu cine :-@ si ca ai fost tu alaturi de mine zi de zi si ca toata vara ai avut grija de mine sa ma inveselesti cu cele mai frumoase si amuzante mesaje, ca mergeam peste tot impreuna si ca :- ? ma iubesti si ma suporti atataaaaaa desi tu esti mai complicat ca mine (leu-taur ....am auzit ca e cea mai proasta combinatie..vorbeste lumea ce pot sa zic :D , noi am trecut peste greutati mai mult decat m`as fi asteptat si sunt mandra de noi maxim)
3. nu o sa te las asa usor sa mi scapi din mana si stii k am grija de tot sa nu se intample chestii asa grave (gen Blair-bagacioasa)
mhhhhhhhhhhhhhhhh si acu sa incepem lucrurile amuzante pe care o sa le stii deja dar ti le reamintesc.
4. pai stii tu ca eu te iubesc maxim si chiar nu te iubesc pentru banii tai si as fi chiar fericita sa ma casatoresc cu tine draga domnule Alexandru Iordache, dar tu stii ca as vrea un inel doar sa arat ca m`am logodit si urmeaza sa ma casatoresc sa ma laud la prietenele mele cu un inel doar de 24 de carate si ca nu vreau nicio nunta mare :( doar 2000 de persoane plus ca vreau sa fie aici in apropiere (Dubai) si fara paparazzi care sa mi strice nunta (doar cei de la Ciao sau mai bine o chemam pe sormea acum si vine cu CanCan`u peste noi) si luna de miere stii ca o vreau prin imprejurimi si sa nu cheltuim multi bani (Argentina, Viena, Atena, Franta, Belgia, Polonia si nu in ultimul rand si Africa) poate avem noroc si ne intalnim cu musca Tzteze si te ciupeste, vreau doar sa vezi cata grija o sa am de tine daca te imbolnavesti :(
5. si sa stii chiar daca o sa ajungi un mos pe la vreo 50 de ani si o sa ai nevoie de Viagra eu tot alaturi de tine o sa fiu, chiar daca o sa fiu tanara si in puteri si o sa am nevoie de un baietel mai de varsta mea asa. Si stiu ca nu vrei copii asa ca o sa ti fac pe plac sa nu ti fac si mai promit ca daca din greseala raman gravida cu altcineva o sa spun ca e al tau si o sa fii nevoit sa l cresti.
6. stii acum n am nevoie de cat de o masina si nu vreau sa fie foarte scumpa (300.000 de euro) si apropo m`am saturat si de apartamentul asta micut al meu, mi `as dori o casa intr`un cartier d`asta mai nou :( si daca am sta in Bucuresti nu m`as supara
7. ah da, si mai stiu cat de mult iti place sa mi faci surprize asa ca ghici ce, ieri am vazut cea mai frumoasa si minunata rochitza de la Prada si ti`am lasat pagina deschisa sa vezi rochitza si sa poti da comanda...nu uita k vine ziua ta si trebuie sa stralucesc..

Hai mah iubi stiu ca majoritatea le stiai, dar e mai fun ca raman aici scrise sa`ti amintesti mereu ( poate ai uitat ca ai memoria cam obosita).

Si ca 50% au fost vorbele unei pitipoance (ceea ce eu nu sunt) sa stii ca te iubesc ffffoarte foarte mult si ca o sa fim cel mai reusit cuplu de la Hollywood (mai ceva ca Angelina si Brad) .

Si inca o data (la modul cel mai serios) iti urez toata fericirea din lume (alaturi de mine) si sa ramai in continuare cel mai simpatic si tampitut iubit.


TE IUBESC PUPUCIURU MEU !!!!!

6 comentarii:

  1. ai fost kiar ce-a mai mare scumpa

    si am uitat sa dau post la assta :))

    si tu iar te-ai suparat k o vak

    si de ziua mea asa k nu pot sa zic merci dkt ironic as ak nu o mai fac

    oricum m-ai facut sa zambesc cu ce ai scris deshi vrb ta le shtiam

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))))))) dar nu asa le stiai:>

    RăspundețiȘtergere
  3. oricine are nevoie de puțină baftă...

    și mulțumesc de comentariu.
    și nu e nevoie să citești tot ce am scris.
    mai bine citești alte bloguri, cum ar fi cele pe care le citesc eu (le găsești într-o listă în dreapta). sunt cam 4.
    cele mai frumoase și adevărate.
    eu învăț din zona aia :)).

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca pe asta nu am mai auzit-o, "PUPUCIURU MEU" ;)). Tare ideea . Bafta !

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate