luni, 26 septembrie 2011

My pride...my joy:*




Nu o mai facusem de mult dar o simteam in fiecare zi. E vorba de un dor si cateva luni de cand ai plecat. Da Anuto, de tine vorbesc. Am vazut azi : "Brussels, Sydney and Dublin, iuhuuuu!! :))" Stiu ca emotiile sunt mai mari ca atunci cand ai plecat de aici. Si mai stiu ca in sfarsit simti ca ti`ai gasit locul. Tu esti "dovada" mea ca nu a fost deloc usor sa ti gasesti locul si te`ai plimbat de colo colo pana ti ai gasit un locusor al tau, unde te simti TU si unde chiar ti`e bine. Stiu ca ti`ar fi si mai bine daca am fi toti langa tine dar se spune ca niciodata nu poti sa le ai pe toate. Ai avut curaj si ai riscat mult sa ajungi unde esti acum...ai avut curaj sa lasi in spate multe lucruri si persoane dar nimeni nu s`a suparat pe tine, toti te`am incurajat..ca am varsat prea multe lacrimi nu conteaza, ne au ajutat doar, chiar vroiam sa stii asta...nici nu stii cand au trecut 6 luni nu??nici noi..chiar numaram lunile acum cateva zile si nu stiam ca au trecut atat de repede..si din cauza asta stim ca mai avem tot atat de putin pana te vom vedea...mai increzatoare ca niciodata (si mai snoaba=)) trainer`ul a spus`o, nu eu, deci fara suparare, noi te vom iubi la fel:)) )

Desi, ma bufneste rasul ca in astea 6 luni am reusit sa ne certam o data si chiar am tinut`o ceva vreme..(semanam mami leit :D ) A fost greu de inteles ca toti 3 insemnati pentru mine la fel de mult si orice as face, as face pentru fiecare in mod egal. Si toti trei inseamna mami, tu si Alex. Tie, pentru ca ti`am promis si vreau sa fii mandra de mine cum mi`ai spus de multe ori...mami, pentru ca ii sunt datoare pana in maduva oaselor cu tot ce a facut pentru mine si Alex pentru ca are atata incredere in mine si e langa mine in fiecare zi.

 Daca ma misc incet am timp pentru toate. Si chiar daca timpul pare ca trece chiar repede incerc sa nu raman in urma iar si pana acum am reusit sa fiu chiar "la timp" unde trebuie. Lasand toate astea la o parte tu o sa faci pasi mari in necunoscut si multe roluri vor fi jucate in viata ta. Desi stiu ca te`ai transformat intr`o persoana mai puternica decat erai te vei descurca oriunde o sa fii. Stiu ca mai ai atat de putin pana o sa incepi adevarata etapa din viata ta pe care ai asteptat`o atata timp, pentru ca doar pentru asta te`ai chinuit atat de mult.
Nu stiu daca te ajuta atat de mult dar : BAFTA!!!!
Mami si Oandi te iubesc mult si sunt cele mai fericite pentru tine..si daca nu stim pe pielea noastra sentimentele euforice prin care treci noi intelegem fara prea multe cuvinte. Acum eu doar imi astept randul si intr`o zi vreau sa simtiti si voi tot ce simt eu acum.


6 comentarii:

  1. ce draguutttttttttt :X

    inseamna foarte mult sa risti in viata! e un MUST!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumossss! m-ai emotionat pe mineeeeeee! >:D< ce frumoasa e sora ta:> :> Frumoase frumoase FooooC!

    RăspundețiȘtergere
  3. :"> ma bucur ca te a emotionat..a fost din suflet...si mersi;;) i`a prins bine aerul de acolo:))se face din ce in ce mai frumoasa>:D<

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate