joi, 10 martie 2011

"Bine ai venit!" La dracu si cu asta! Nu vroiam!



Mi`ar fi rusine sa ajung tarziu in viata.
Mai tarziu decat as fi inceput si mai tarziu decat as fi invatat ce inseamna o reala dezamagire sau o adevarata respingere, negare.
As baga capul in pamant de rusine sa stiu ca ei au acele pretentii de la mine, iar eu sa merg in fata fara sa mi recunosc vina, sa pot sa`i privesc in ochi fara pic de jena si sa le rad in fata.
Poate eu  nu m`am maturizat cum trebuia, nu m`am ridicat inca singura, dar cu toate greselile din trecut am ramas aici fara sa am curaj sa vorbesc despre asta.
Poate am crescut prea tarziu...poate am fost rasfatata prea mult...sau n`am fost impinsa de la spate cand a trebuit. "Copil rebel" - asa suntem numiti cu totii la o anumita varsta, indiferent de ce facem. "Copil rebel" am fost si eu, dar inca n`aveam curaju sa ma desprind de ce aveam si de toata copilaria mea. Infantila, probabil candva am fost numita si asa si nici nu bagam de seama..credeam ca e un motiv de lauda.Ma flatam singura.
Poate ce se intampla acum, e un semn...Poate toata "nebunia" mea are o "vina" in asta.
Dupa cum spuneam, am aflat ce inseamna o greseala si apoi o simpla dezamagire, una adevarata. Nu una in dragoste, nu una in prietenie...una in ce ar fi urmat sa fac. Am vrut sa jonglez un pic cu "lucrurile" si mi`a iesit un pic prost. Da, a fost un inceput bun si s a terminat prost. Si asta chiar o consider "o lectie" pentru si doar pentru mine. Probabil nu e asa mare lucru, dar cand credeam ca ceva bun am realizat, s a rupt o particica si apoi tot.Megrem inainte, asa cum mergem mereu cand ceva rau se intampla.
Nu o sa vreau sa fiu criticata de persoanele apropiate pentru ce s`a intamplat...ci o sa astept cuvinte de genul "Aia e! Se mai intampla!". Desi nu`mi permineam sa mai gresesc, am facut`o...singura diferenta e ca acum recunosc.  Abia acum Oandi aia poate sa arate ca e puternica si ca n`o darama lucruri reale in viata. Nu un cacat de cearta cu cine stie ce persoana neinteresanta. Nu ca s`a intamplat sa stea intr`un week`end in casa si a trebuit sa se uite la un film.
De sus, unde credeam ca sunt, vedeam multe, ma satisfacea lucrul acesta, dar de fapt sunt acolo unde sunteti voi toti care ati intrat deja in lumea asta.



Abia azi am intrat in "lumea dezamagirilor".
Mi s`a urat cu zambetul pe buze "Bine ai venit!Te asteptam si pe tine" 

Un pic dureros si frustrant. 
Pana la urma cineva drag mie are o vorba : "Duca`sa dracu toti!" :)) 

6 comentarii:

  1. Cu totii gresim, cu totii mai cadem, dar avem grija sa cadem in maini si nu in cap. Si uite asa vom avea curajul sa ne ridicam. Este o situatie a vietii, care oarecum ne intareste pentru viitoarea de mai devreme sau de mai tarziu. N-are ce sa ne doboare cand vine vorba de persoane neinteresante sau de persoane care nu vor altceva decat sa ne faca rau. Suntem acceptati doar de cei ce ne inteleg, suntem urati de cei ce nu ne inteleg. Si cu toate aceste lucruri, e mai bine sa ramanem indiferenti, lipsiti de furie. Sunt mult mai multe lucruri negative in viata pentru care merita sa ne zbatem sa ne fie bine decat lucruri deja " mediocre " . O problema nu vine singura, un sentiment nu vine singur, dar nu vom uita cine suntem. Sper ca n-am scris prea mult :P :D



    P.S. Adult rebel exista?:))) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. nu conteaza cat ai scris:)))puteai sa mi mai faci o postare aici:)) si da, emiiiii, stiu la ce te referi doar ca prostie de genu` asta n`am facut:))n`am dezamagit pe nimeni altcineva decat pe mine, probabil daia mi se pare aiurea acum:D oricum multumesc:***

    RăspundețiȘtergere
  3. acum am vazut P.s.-ul: =)))haha, nu m am gandit la asta , dar e destul de folosit:D deci:)))nu am gresit cu nimic, probabil exista:))))))o sa ma interesez:))

    RăspundețiȘtergere
  4. pai e cel mai greu si naspa cand ne dezamagim pe noi ! Ne doare mai mult cand stim ca putem mai mult si nu ne dam batute !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna vorba! Mie-mi place aia: "Toate trec, bă…dă-le dracu’!" Asa ca...WTF niciodata nu e tarziu, poate lucrurile de care noi zicem ca se intampla tarziu, se intampla defapt la timpul lor, insa nu realizam pe moment...

    RăspundețiȘtergere
  6. de fapt, acum cred ca tot ce s a intamplat, s`a intamplat cu un scop...de fapt nu cred, mai mult ca sigur:))))) hihihi:x

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate