sâmbătă, 23 aprilie 2011

Lupta pe acelasi imperiu

 As vrea sa fiu si eu ca el, sa am puterea lui ciudata de a ma juca cu mintea tuturor. El are puterea, el poate, el ma judeca si ma pedepseste. El intra in mine si se "joaca" fara ca eu sa mi pot controla un gest. Posedat  e un cuvant greu...pentru mine e doar placut .da, e doar o placere. Ma face sa ma simt nevinovata pentru tot ce se intampla. El e ciudatul care mi pregateste in fiecare zi ceva, care ma surprinde si care ma ajuta sa merg mai departe. 
Simplu, dar fara sens.

   
 Lupta.


Cu lanturi puternice, ma trezesc legata de maini. Ma bufneste rasul.."Asta e un alt joc de`al lui. Azi vrea doar sa ma sperie. Si azi s`a hotarat sa ma lase neincrezatoare. Sa`mi pierd controlul si sa tip de frica. O sa`i fac jocul."

Doar ridic ochii si vad pe altcineva. Cineva suparat, lipsit de forme, fara expresie. Ciudat. Chiar incep sa ma panichez. Nu e el. E cineva care chiar vrea sa si bata joc de mine. De ce??? Urmeaza sa cunosc si partea rea? Adevarata jungla??
Poate doar urmeaza o zi grea pentru ca el vrea sa mi arate ca NU totul e bine. Ca atunci cand nu va mai fi langa mine va trebui sa ma descurc singura. Da, acesta e planul lui subtil de a intelege. Daia l`a trimis azi aici. Sa invat cel el nu putea face.



"Deci draga mea, curaj, si azi descurca`te cum sti tu. Cu rau, cu bine...esti doar tu! Ai realizat asta nu??Sa nu te simti amenintata chiar daca vei fi. Arata tot ce sti. Succes! 
Si cand o sa ma reintorc
tu o sa fii prima la care o sa vin.
Tu meriti cel mai mult.
Am incredere!"


 

4 comentarii:

Persoane interesate